mandag den 27. juni 2016

Vinderen af strikkekit fra Garnhimlen


Først og fremmest vil jeg gerne sige, at det har været en fornøjelse at se, hvor mange der har deltaget i lodtrækningen. Jeg kan selvfølgelig godt forstå, at så mange har været interesserede og gerne ville være med i kampen om strikkekittet. For det er et lækkert strikkekit, som Garnhimlen har givet mine læsere mulighed for at vinde. Desværre er der kun en heldig vinder, men mon ikke alle kan glæde sig på hendes vegne :)

Jeg har brugt True Random Number Generator og efter lidt arbejde kom jeg frem til, at der var 128 kommentarer (deltagere) tilbage, når gengangere og lignede trækkes fra.

Lykkenummeret blev nr 1, så mon ikke Dorte Scanvenius Nielsen er glad for, at hun fik lagt den allerførste kommentar til min giveaway.

Håber at høre fra dig hurtigst muligt Dorte, så Garnhimlen kan få den fine gevinst sendt af sted direkte til dig :) Send mig en mail med din adresse og hvilken farve du ønsker kittet i.

PS. Har jeg ikke hørt noget inden for en uge, så trækker jeg en ny vinder

1 kommentar:

  1. Gratulere vinner :-)) Og jeg vil se til Drops Belle garnet og Melody jakke :-) veldig interessant.
    God uke og hilsen fra meg.

    SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.